Welcome to Ireland!!

Welcome to Ireland!!

Itulah perkataan keramat yang boleh aku jeritkan buat masa ini ketika mendapat panggilan telefon daripada Cik Husna, Pegawai yang beetugas di JPKK yang memberitahu aku bahawa aku terpilih sebagai salah seorang daripada peserta yang berjaya untuk melanjutkan pelajaran mengikuti kursus Diploma in Entreprenuership di Dublin City University, Ireland.

Kat bawah ni adalah gambar mereka-mereka yang bertuah dapat peluang keemasan ini macam aku.  My new family for the whole 3 months in Dublin.

Class picture

From left: Sue, Zue, Dinie, Shawn, En Lah, Azman, sherrie, Emie, ritz (aku ler tuh!!), ita, azan, biah, ekhsan dan kak anie

p/s:  Kami semua nampak macam sebaya kan… Cer teka yang mana satu paling tua dan yang paling muda?  😉

Posted in Uncategorized | Leave a comment